Tack Carro & Janne för denna underbara krabat!!

Rolig, Sprallig & helt underbar!!

Välkommen »

Bamse

Smygens Athos "Bamse"
Ras: Welsh Corgie Cardigan
Född 070125
Var: Eriknäsbo
Far: Gowerston Diesel S15144/2005
Mor: Gusigan´s Indra Linblå S19807/2001
Uppfödare: Caroline Kax / Janne Kantola
Veterinärdata:
Meriter:
Känd mental status ( MH)
 Bamse

 

Bamse har utvecklas till en härlig individ. Han älskar leksaker och ratar godis, det betyder att han kan hoppa en hel agility bana bara för att få sin leksak. Han kan gå fritt följ med stegförflyttningar åt alla håll med STOR förväntan, kastar sig in i possition efter inkallningen bara för att få sin älskade leksak. Börjar fundera på möjligheten att starta honom i lydnadsklass våren 2010, bara vi kommer överens om hur en platsliggning fungerar. Vi har lite olika åsikter om detta... han vill gärna ligga på rygg... och jag vill att han ligger på mage.. hm.. undrar vem som kommer att ha rätt...

 

När han var valp/unghund så var han .... ja läs själva

Ja.. folk undrar hur det kan komma sig att vi har en CORGIE.. i bland undrar jag det också.. Detta är en riktig filur.. Hyss är han bra på, men det är ungefär som med Emil.. det bara lixom händer... Det är ju tur att han är söt..!!!

Enerigi i outömlig källa.. jag undrar var han får allt ifrån.. jag skulle nämligen behöva lite extra ibland.. Han har dragkamp med Theo.. bara ca 45 kg som skiljer dom åt.. leker kull med Theo.. det är ju tur att Bamse har "turfri" områden.... Ja.. det är fortfarande tur att han är söt...!!!

Han har fått för sig att leka dragkamp med husse men då tar han husses händer.. ( bara husses händer gör man så med),  nu är det ju så att även små corgisar har ganska vassa tänder.. hm.. även här är det ju en fördel att han är söt...

Super duktig på att träna lydnad i ca 20-30sek, sedan kan det ju vara annat som är roligare.. tiden kan tänjas lite på om man har väldigt smaskigt godis.. mm han är söt !!

Ni kan ju fundera på hur go denna lilla filur är, då han är den hunden som för tillfället delar vår säng...aktiviteter han har om natten: drar husse i håret, biter husse i fingrarna, och ser till så att han alltid ligger mellan husse och matte.. Vist är det  tur att han är söt....... eller ??

 

Kärt barn har många namn.. eller vad sägs om:

* Bamse

* BÄms

* Schakalen

* Den där jävla Beageln

* Brochan

* Räven

* Knottet

* Pirayan

* Fraaank ( Marit på jobbet )

* Frans ( Peter på jobbet )

* Baaaaaaaaamse  ( rymling där )

hm.. får jag tänka lite så kommer det nog fler..

YourCompany.Com © 2003 • Privacy Policy • Terms Of Use